söndag 29 maj 2011

Söndag

I dag har maken ätit sniglar medan vi andra tittade på. Min redan dåliga aptit fick sig dock en rejäl törn av snigelsörplandet och jag fick lämna kvar hälften av maten på tallriken.


Efter maten var det dags att köra maken till flyget. Eira tyckte att det var väldigt konstigt att han skulle åka till Valladolid IGEN! Men det verkar faktiskt som vi har bestämt oss för både hus och skola, och den här veckan ska flyttfirma och flyttdatum bestämmas. Företaget vill ha in tre kostnadsförslag innan de väljer flyttfirma.


Efter att vi tillbringat eftermiddagen i Costa Ballena med titosarna och goda vänner kom vi hem till en pool redo för bad. Eira somnade tyvärr i bilen men de andra två busarna skulle självklart inviga poolen. På bilden nedan lär storebror lillebror att simma. Lukas kastade sig i flera gånger och tog ett par sjunkande simtag innan storebror fångade upp honom och hjälpte honom till kanten. Tänk om de kunde vara lika goda vänner hela tiden. Men det är bara njuta av stunden när den kommer, och så länge den varar.  




3 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder..Kul att de kan bada i poolen..Skönt att ni har bestämt skola och hus.En bit på väg till Valldolid!


    Kramar

    SvaraRadera
  2. Fy va gulligt.

    SvaraRadera
  3. Jattefint kort pa pappa och barnen! Laste om Lukas och skolan och sager bara det ar samma har en massa konstigheter som man inte tycker ar rattvist och aven saker som inte har nan logik alls. Men som du sager man maste ju acceptera att det ar just den skolan de gar i och forsoka ha en mjuk asikt om saker och ting. Bra jobbat och ja skont att det var ett litet missforstand iaf for som du sa det var ju hemskt strikt! Nu ar jag tillbaks efter ett par harliga ensamma dagar i Sverige! Kram

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid.