torsdag 5 maj 2011

Kalasbilder

Tyvärr har min kamera dött så alla bilder är tagna med mobilen, därav den dåliga kvaliteten, men de är i alla fall ett bevis på att vi höll kalas hela dagen lång.
Vi började med att fira med släkten. Paella, tortilla de patatas, chorizo, queso och på det jordgubbstårta. Bästa blandningen precis som alltid.


Vid sex kom sedan kompisarna och här öppnas paket på löpande band.


Vi hade tur och regnet tog lite uppehåll så vi kunde skicka ut busarna en stund. Här har vi ordnat med säcklöpningsturnering. På den här bilden kan ni även se ett bevis på att maken kom hem över dagen.

Efter motionen var det dags för fiskdamm. Alla fick självklart en godispåse till slut, men några drog upp frysta räkor, strumpor, ruttna bananer etc. Förr om åren har vi haft piñata men eftersom vädret var lite lagom ostadig valde Viktor fiskdamm. Eftersom de spanska barnen inte är vana vid detta uppskattades det mycket, trots att de är så gamla som nio år.

 Kalaset avslutades sedan med film och pizza (den hade inte anlänt än när bilden togs). Sista gästen hämtades strax innan tio (vi hade sagt att kalaset skulle vara över nio) och det var en mycket nöjd son som kort därefter kröp till kojs.

2 kommentarer:

Tack för att du tog dig tid.