tisdag 6 september 2011

Ny dag

En riktigt dålig dag följdes av en pissig kväll och på det en totalt katastrofal natt. Att sova på nätterna blir allt svårare och i natt vaknade jag vid fyra och somnade om runt åtta, men bara för att väckas igen av en felringning vid nio.

I dag skiner solen och jag ska återigen försöka underhålla barnen samtidigt som jag jobbar. Varför är sommarlovet så förbaskat långt i det här landet?

6 kommentarer:

  1. Förstår att det är jobbigt!Känns nästan som det var nu man skulle ha varit hos er.Tråkigt att du sover så dåligt..är det varm???eller barn som stör..Skönt att farmor kommer snart så du får lite hjälp.Sen kommer jag...Ha det så bra du kan.

    Stärkande kramar från Mamma

    SvaraRadera
  2. Ja stackars dig jag skickar massor av regniga kalla? kramar fran mig och hoppas du far sova inatt. Om det kanns battre sa har vi oxa sana natter nar allt bara blir fel pa alla hall. Sta ut det blir snart battre! Nar borjar skolan igen? xxx

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Fin mage du har fått! I Jaca började de idag, nya fina lokaler har de fått. Vi är supernöjda med Lucias skola. B fortsätter på samma dagis som också är toppen. Vet hur du känner ang. jobba hemma. Under sommaren har vi haft mkt jobb och Lucia hade endast fritids till 14.
    Vi hörs snart. Kram

    SvaraRadera
  4. Även om jag inte har en tung gravidmage så börjar det kännas segt med sommarlov som aldrig vill ta slut. Här börjar barnen på måndag.

    SvaraRadera
  5. Imorgon börjar Äntligen skolan hos oss.
    du ska de att det blir bättre, bara du far lite lugn o ro pa dagarna.
    tittar ofta in hos dig och tänker ofta pa dig och de dina!
    kram

    SvaraRadera
  6. Tack för alla uppmuntran. Det blir bättre!

    K-L

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid.