onsdag 5 januari 2011

Och just det

Glömde berätta att sedan den 1 januari är det totalt förbjudet att röka på alla barer, caféer och restauranger i Spanien, halleluja! I går när vi kom hem luktade vi enbart stekos och det var underbart. Jag funderar till och med på att gå ut på lördag för att fira det hela.

6 kommentarer:

  1. Oj, inte förräns nu? Här i Italien är det flera år sedan det gick igenom...

    SvaraRadera
  2. Toppen!!!Det var väl på tiden.

    SvaraRadera
  3. Helena, jag vet att det gick igenom i Italien för längesedan, det pratades en hel del om det här i Spanien. Här gjordes ett halvhjärtat försök som till slut inte blev något alls, men nu så.

    SvaraRadera
  4. Jag har också funderat på att fira denna fina lag ;) kanske vi fikar nånstans imorgon. Men reyes firar vi inte, så integrerade är vi inte att vi firar en så spansk högtid ;) guuille har berättat för diverse tanter ute att han bara får paket från tomten. Det räcker tycker jag, vilken hysteri det varit ute denna veckan, efter samma hysteri före jul. Och på fredag börjar rean... Hoppas ni får en trevlig reyes iallafall!

    SvaraRadera
  5. Lotta, ja nog är det galet mycket som handlas och det verkar bara bli mer och mer för varje år. Men vi måste ju fira Reyes och jag tycker nog att det är lite mysigt. Just nu ligger killarna och försöker somna men det går så där. Jag har fått lova att väcka dem tidigt i morgon.

    SvaraRadera
  6. alltid skönt att hitta en legitim anledning till att gå ut och svänga:)
    Puss!!

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid.