måndag 3 januari 2011

Hemvändarblues

Jag kommer på mig själv med att tänka att jag inte känner mig riktigt hemma någonstans. Jag hade nog förväntat mig lite mer av Sverigebesöket vad gäller känslor och beslut, men nu sitter jag här igen och vet inte vad jag vill.

13 kommentarer:

  1. Vad svårt! hade du funderingar på att flytta till Sverige? vi ska åka allihopa till Sverige i april, se hur det känns, ev. kan det bli flytt i år redan, jag har slut på inkomst snart och vi klarar oss inte på en fjuttig lön på knappt 1000 euro. men när det är 15 grader och sol i början av januari så lockar SVerige inte alls... alldeles för mörkt, och jättesvårt för sambon att få jobb. det är verkligen ett huvudbry det där, det känns som att det inte kan bli rätt vad man än bestämmer... hoppas du kan skingra tankarna lite iallafall och att det klarnar åt något håll. kram!

    SvaraRadera
  2. Ja det förstår jag!!Det är för och nackdelar med allt.Du år ju inne på ditt 7 år i Spanien.Och fördelarna där.Sen väga dom i mot fördelarna i Sverige..Hoppas allt löser sej till det som är bäst för hela familjen..

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Åh, det är jobbigt... Hoppas en bra lösning slår ner som en blixt från klar himmel ;o)

    SvaraRadera
  4. Lotta, ja efter ett riktigt tufft år på alla plan funderar vi på en flytt, men vi får se.

    Helena, det hoppas jag med.

    SvaraRadera
  5. Åh, jag förstår dig så väl! I mina bra stunder känner jag mig hemma både i Grekland och i Sverige och i mina dåliga stunder känner jag mig inte hemma någonstans. Vad är du för stjärntecken?

    SvaraRadera
  6. Våg, Tina, inte det bästa att vara när det gäller beslutstagande.

    SvaraRadera
  7. Om Om Om ... Så är vår stad trevlig.Finns mycket kul för barnen,bra skolor och jobb löser alltid.
    Kram på er alla Petra :)

    SvaraRadera
  8. Men finns det någon rugby, syrran? Det är den största frågan.

    SvaraRadera
  9. Gör det säkert.Annars kan man väl starta ett lag.Hur svårt kan det va. Puss på dej.

    SvaraRadera
  10. Jag googla. Det finns ett seniorlag för herrar.Kom hit.:)

    SvaraRadera
  11. Kom kom kom! Jag vet att det spelas rugby i Malmö... och nära till kusinerna ; ) Fast beslutet är trots allt ert, och det är inte ett lätt beslut. Kanske måste man bara ta ett beslut och genomföra det, sen ta det från där man hamnar.

    Många kramar

    SvaraRadera
  12. Samma sak hander med mig langtar efter Sverige men nar jag val ar dar sa langtar jag "hem" hit dar jag bor. Har val bott borta for lange antar jag. Men tank sa har om ni ar tillsammans och alla mar bra och ar friska sa fixar det sig vilket land ni an bor i! Kram

    SvaraRadera
  13. Malin, ja det är det som är det svåra: beslutet.

    Londonsmile, det har du rätt i.

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid.