torsdag 8 mars 2012

Lagen om alltings jävlighet

I natt har lillprinsen bara vaknat två gånger. Ett utmärkt utgångsläge för en relativt sammanhängande nattsömn, om det inte hade varit för att maken vaknade med feberfrossa och behövde lite omsorg och om Eira inte hade tömt blåsan på väg mot toalettstolen i stället för i den. Sova är helt enkelt inte något som det är meningen att jag ska syssla med just nu. Men lika glada är vi för det, i alla fall vissa av oss.


Eira är förresten hemma i dag och är lite febrig och hostig. Maken repade sig dock och åkte till jobbet i morse.

6 kommentarer:

  1. Tänk vad tråkigt och innehållslöst livet skulle vara om vi bara hade oss själva att tänka på ;)
    Kram Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyst och lugnt, och supertrist, hahaha!

      Radera
  2. Jag håller tummarna att den här natten innehåller mer sömn. Han är ju så söt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är van vid att sova lite och fixar det rätt bra. Det är ju bara lite typiskt att man ska bli väckt av en massa annat när bebisen äntligen bestämmer sig för att sova!

      Radera
  3. Krya på er!

    Det är precis så där det är här hemma också. De liksom byter av varandra med att stöka på natten, om de inte prickar en natt då de stökar båda två som bonus ;-).

    När Alfred äntligen sov efter flera vaknätter så började Alma Nova att gråta och härja klockan tre. Men tack så mycket. Mamma tröstar! Och blir trött.

    Men man är ju van. Det är inte en lögn att det är sisådär 6 år sedan jag sov ordentligt flera nätter i följd. Nu klarar man sig på fem timmar, det trodde man inte för 7 år sedan ;-).

    KRAM! Krya på!

    SvaraRadera
  4. Söt som socker är han i alla fall lilla nattugglan!

    Puss och kram

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid.