söndag 29 april 2012

Slut på mormormyset

Tidigt i morse åkte mormor hem igen och när Eira insåg att mormor hade åkt utan henne blev hon lite smått irriterad. Hon hade i flera dagar sagt att hon skulle följa med mormor och gå på lekskolan (öppna förskolan) i stället för skolan i Simancas. Hon hade även sagt åt sin far att hon inte skulle sakna honom och att Anders (bonusmorfar) minsann inte fiser. Ni kan ju tänka er hur glad hon blev när hon förstod att vi, trots hennes övertygande argument, inte låtit henne följa med den älskade mormodern. Till slut lugnande hon ner sig när vi lovade henne att åka till Sverige i sommar.

Innan mormor åkte lyckades vi ta några bilder på henne och barnbarnen: 



Jag tror att hon vad ganska glad över att komma hem till det betydligt varmare och vårvackra Sverige, även fast hon självklart kommer att sakna skruttungarna. 

3 kommentarer:

  1. Vilken fin bild på mormor bland barnbarns-knopparna!!! Hon är rolig er dotter! Har ni förberett er på att hon blir tonåring ganska snart? :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi försöker faktiskt förtränga detta faktum. I morse var hon tvärarg igen för att hon inte fått åka till Ferje, som hon säger.

      Radera
  2. Grattis till Viktor som fyller tvåsiffrigt idag. Hipp hurra & massor av Kramar från oss ...

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid.