tisdag 5 mars 2013

Inte så illa

Två vändor på Hacienda där jag träffade sammanlagt tre pruttsura myndighetsanställda, men sen var det klart och det tog inte mer än 45 minuter. Maxi tyckte att jag var lite vek som inte fick dem att ta kopior på plats utan i stället tvingades gå till en pappershandel en gata bort, men jag är ändå nöjd.

På vägen hem hann vi till och med leka en stund i parken och det var Erik mycket nöjd med.

5 kommentarer:

  1. Ja detta papperstrassel, och dessa sura myndighetsanställda!
    Du fick gjort det du skulle göra i alla fall, och relativt fort gick det också.

    Nu när beslutet om flytt är fattat vore det intressant att läsa i bloggen om hur det går och vad som händer. Och sedan hur det är att bo i Sverige så klart! Det är inte lätt at flytta med en hel familj till ett annat land.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ska verkligen försöka skriva lite mer på allvar, men det är så förskräckligt ont om tid hela tiden och därav dessa korta små ögonblicksbilder. Jag lovade ju även ett inlägg om det där med mitt val att föda i Sverige. Det har jag också mycket att säga om.

      Radera
    2. Du skriver när du har tid! Och när du känner för det.

      Radera
  2. Härligt! Det tog ju inte längre tid än jag satt i telefonkö till Migrationsverket igår. Myndighetskontakter verkar tyvärr lite komplicerat i alla länder, oavsett pruttsura nissar eller så glada som jag ;) Det tar tid att hålla igång en blogg, jag tycker du lyckas bra även om det blir korta inlägg. Men såklart ser jag gärna mer :) Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försöker så gott jag kan, bloggen är ju mitt minne :)

      Radera

Tack för att du tog dig tid.