måndag 31 oktober 2011

På banan igen

Jag mår bra igen, förutom en jobbig halsbränna som stannade kvar efter den härliga magsjukan.

I dag har jag varit hos min svenska barnmorska och nu känns det riktigt bra att vara här. Efter bm var vi på kyrkans öppna förskola och pysslade. Eira trivdes så bra att hon inte ville gå därifrån. Vi kommer att gå dit många gånger till både innan och efter att bebisen fötts.

Förresten låg hjärtljuden på 146 så kanske ligger det är en liten tjej därinne. Mina pojkar låg alltid under 140 och Eira över.

5 kommentarer:

  1. Spännande tänk om det är en till liten Eira ;o)
    Härligt!
    Skönt att du mår bra nu.
    Kramar Nettan

    SvaraRadera
  2. Harligt att det kanns sa bra nu med bebben. Maste vara skont att vara hemma i Sverige och ha mamma nara oxa. Ar det fruktansvart kallt hemma tycker du? Det ar ju ratt stor skillnad mot varma Spanien ;) xx

    SvaraRadera
  3. Netta, en ny Eira blir det ju inte, det är omöjligt.

    Londonsmile, det är inte alls kallt 10-12 grader ute och supervarmt inne (inte som i Spanien). I Valladolid var det ungefär samma temperaturer på morgon och kväll. Skillnaden är snarare mörkret och blötan, fast det inte regnar. Mörkret är helt klart svårt att vänja sig vid.

    SvaraRadera
  4. Skönt att det känns bra! Det brukar vara skillnad att kliva in på vilken myndighet som helst eller läkarmottagning i Sverige när man kommer från utlandet. Det lugna och trygga, liksom.

    SvaraRadera
  5. Tina, ja det är verkligen så: lugnt och tryggt. Sen måste jag erkänna att vissa saker känns konstiga och lite smålustiga, men på det stora hela tryggare.

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid.