fredag 31 augusti 2012

På gränsen

I morse var det ett monster som klev ur sängen i mitt ställe. Nattvaket tog ut sin rätt och jag kunde inte hejda det utbrott som sköljde över den person som står mig närmast.

När de två största kom upp fick jag höra att de hade vaknat och blivit oroliga.

Världens sämsta mamma.

Jag vet att det här är botten, att det förmodligen kommer att bli bättre nu.

För att det måste bli det.


15 kommentarer:

  1. knappast världens sämsta! Snarare en av de bättre! Bara lite trött! Försök sova när liten sover dagtid när pappa är hemma bara för att komma i kapp lite... Just nu kan det inte finnas några andra Måsten inga roliga aktiviteter bara slöa och slappa! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag jobbar ju på dagarna när liten sover, men annars är det inte många knop.

      Radera
  2. Oj, här behövs lite omtänksamhet. <3 Inte världens sämsta. Fina, K-L. Visst är det skit ibland. Om någon dag kan du skratta åt det...

    SvaraRadera
  3. Älskade vän, det finns ju gränser för vad man orkar med. Du har säkert helt rätt i att botten är nådd och att nu vänder det. PANG!! Styrka på vägen, nu är det snart förbi.....och glömt. Puss & kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det ska ju inte behöva gå ut över de andra. Vi hade ett bra snack i alla fall och jag tror att de förstod. Jag är glad att de sätter ord på sin oro och inte bara går och funderar utan att säga något.

      Radera
  4. jag fortsätter med bilden och tron att du är en av de bästa, och Elvia är helt övertyged! Hoppas du kan fa borja sova lite snart. KRAMKRAMKRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puss på er. Önskar så att jag fick träffa er snart.

      Radera
  5. känner totalt igen mig!!! Själv sa tror jag att allt blir battre bara skolan borjar... Ett langt sommarlov tar pa familje talamodet.

    Kram pa dig, bara ett par dagar kvar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr tror jag inte att bebisens nattsömn påverkas av skolstarten men det ska bli skönt med lite rutiner, helt klart.

      Radera
    2. Ja, kanske blir det inte mer sömn pa natten; men forhoppningsvis kan du ju fa till ite sömn pa dagen om lillkisen sover en stund.
      Hall ut, det blir battre! Lilltjejen sov ocksa daligt som liten, men nu somnar hon vid 21 och vaknar sallan fore 10... Det ar skont!!!!!!!!!

      Radera
  6. Bara just precis sån som alla bebismammor blir emellanåt, "causa justificada" kallar jag det i ditt fall. Bra att man blir förbannad ibland, då får man handlingskraft så surfa på den vågen nu :-)

    SvaraRadera
  7. Tack, Camilla! Jag försöker verkligen använda energin till att förändra nu, jag hoppas att vi orkar.

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid.