tisdag 30 oktober 2012

Sommarminnen

Eftersom jag aldrig kom längre än till London  när jag tänkte redogöra för sommaren för några månader sedan, passar jag nu på att lägga upp några fina sommarbilder från de dagar vi tillbringade i Uttersberg, hemma hos pappa och Dorina. Det är inte annat än att jag längtar både efter vackra Sommarsverige och mina nära och kära. Att inte åka till Sverige över jul börjar kännas som det värsta jävla skitbeslut jag någonsin har tagit.

8 kommentarer:

  1. Som tur är kommer det fler jular... Men det där med julstämning, det är så klart nästan helt omöjligt på dessa breddgrader... Det kanske blir lite roligare år nu när det finns barn här hos oss..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är just för barnens skull som jag hellre är i Sverige

      Radera
  2. Sjalv tycker jag det ar ratt skont att INTE behova aka till Sverige under julen. Trivs bra har med egna jultraditioner, lugn och ro och bara njuta av tid tillsammans. x

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grejen är att vi inte kommer att vara hemma hos oss utan hos svärmor. Jag älskar min svärmor och trivs superbra hos henne, men hon pyntar inte, har inga speciella traditioner, ingen speciell mat ...

      Radera
  3. Varför fattade du ett sådant beslut? Bruakr ni vara i Spanien över julen? Vill du komma hit och göra julgodis? Säg till bara så ska vi nog ordna lite julstämning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi försöker tänka lite ekonomiskt och spara till något annat. Vi har varit i Spanien ett par år men för det mesta i Sverige. Jag har ju fött barn runt jul inte mindre än tre gånger : ) Vi kommer att vara i El Puerto förmodligen hela julen och ändra fram till Reyes, så kanske vi kan få till en träff : )

      Radera
    2. Det vore skoj! Men jag åker till Sverige den 21 och kommer tillbaka till Reyes...

      Radera
  4. Och för din skull! Jul utan lillasyster!? Pussar

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid.