tisdag 3 november 2015

Min danskung


Onsdagen innan höstlovet fick vi en fråga om Lukas ville vara med och spela in en musikvideo under lovet. De behövde en pojke i tioårsåldern som kan dansa, och eftersom koreografen även jobbar på den dansstudio som Lukas går på föll valet på honom.

Lukas tvekade inte en sekund. Vi fick ett manus och två dagar innan inspelningen repades det dans. Det var ungefär två timmars rep allt som allt och jag hade svårt att sova när jag började förstå att det hade behövts väldigt mycket mer tid. Lukas var dock helt obekymrad och ville bara komma igång med inspelningen. 

Dag ett startade inte förrän fem på kvällen på ett helt nytt hotell inne i Malmö, Clarion Malmö Live. Lukas och han motspelerska, Milla, skulle spela in några scener i ett rum på 22:a våningen. För att sedan fortsätta vidare till en restaurang mitt i stan. Jonas var med första kvällen och de kom inte hem förrän efter midnatt. 

Andra dagen tillbringades på Ystads teater. Ebbe och jag följde med den fjärde gången och tittade på när Lukas smög omkring i korridorerna och spionerade på Milla som dansade med sina kompisar. 


Dag tre var det dags för Lukas stora dansscen. Vi träffades i en tom industrilokal i Malmö som blev en fantastisk scen för två ljuvliga ungar. 
Den här gången var hela familjen med (utom V som tillbringade lovet hos mormor) och vi hade en mysig Halloween ihop med filmgänget och Millas familj. Kvällen avslutades med inspelning av en taxiscen.Fjärde och sista dagen åkte vi till en strand i Ystad och filmade magiskt vackra scener. 
Sen var det dags att säga hej då till ett oförglömligt lov. Vi firade med mysmiddag och barnchampange, och Lukas grät en skvätt för att det var över. Det är inte lätt att gå från att bli kallad Kingen till att sitta i en vanlig skolbänk. 
11 kommentarer:

 1. Jag tror minsann en liten stjärna är född. Gud, så sött!!! När får man se resultatet? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. 15 november är det sagt! Vi väntar med spänning och har blivit lovade en visning innan alla andra 😀

   Radera
 2. Ett rugbyproofs och en filmstjärna, undrar vad det ska bli av resten....
  När allt är klart vill vi gärna se såklart!!

  SvaraRadera
 3. Lukas, Lukas. Så glad jag blir att du har fått ha dina fötter på alldeles rätt ställe denna veckan. Jättekram från U-berg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kunde inte vara mer rätt!

   Radera
 4. Gud vad spännande och vilken upplevelse. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt fantastisk upplevelse för oss alla!

   Radera
 5. Vad kul !!! Oförglömligt höstlov . När får man se resultatet . ?
  Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. 15 november ska den komma. Jag kommer att länka åt alls håll och kanter, lovar 😁

   Radera
 6. Men så häftigt!
  Väntar på länken!

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid.