fredag 28 februari 2014

Nya tider

Två jobb blev för mycket, så nu har jag köpt en riktigt snygg, om jag får säga det själv, kalender och känner mig vuxnare än vanligt.

söndag 16 februari 2014

Semester igen

Eftersom ungarna har sportlov nästa vecka passade vi på att dra norrut i fredags. Innan dess hann jag med att arbete fyra förmiddagar som lärare på en skola i Trelleborg, endast 25 % men ändå. Jag kommer att må bra av omväxlingen och jag hinner fortfarande med översättandet. Och de fjortonåringar jag jobbar med är helt underbart komplicerade varelser som jag ser mycket fram emot att få lära känna.

För övrigt var Budapest helt underbart avkopplande, mysigt och roligt. Vi skrattade mycket, med hela kroppen och högt. Mamma höll till och med på att råka illa ut för att en väderbiten man med en något onykter framtoning trodde att hon skrattade åt honom. Det skrattade vi också åt, lite senare i säkert förvar på hotellet. 

onsdag 5 februari 2014

Semester

Jag har hunnit lämna fyra sura ungar på skola och förskola, vara på möte på den skola där jag börjar jobba på måndag och göra färdigt ett jobb, men NU drar jag, syrran och mamma till Budapest i fyra dagar och gör så lite som möjligt!!

I alla fall när det gäller barn och jobb.

måndag 3 februari 2014

Sång som tröstar

"Mamma, kan du sjunga för mig så att jag får finare drömmar."

Detta kan vara något av det vackraste någon har bett mig om någonsin. Och när jag hade sjungit en liten stund öppnade min dotter ögonen och sa:

"Så mamma, nu räcker det, jag har finare drömmar nu."