tisdag 29 oktober 2013

Vad vi behövde

Vi har det väldigt bra på semestern. Jag njuter av att ha all tid för mina barn, som jag har saknat det!

söndag 27 oktober 2013

Stor

I morse åkte Viktor till London med rugbylaget. Han åker med de stora killarna, de han alltid tränar med, som är 13-15 år. Många har föräldrar med sig. Inte Viktor. Jag är inte redo för detta, inte alls!!

fredag 25 oktober 2013

Semester

I Värmland. Utan dator.

Känns som jag är på flykt.

Lov

Vi drar till Värmland i dag, jag och de tre små, och är redan färdigpackad. Jag frågade vad hon har packat och hon svarade: Klackaskor, trosor, strumpor och två klänningar. Perfekt!

tisdag 22 oktober 2013

Ledig

Efter två veckors slavarbete är jag i dag ledig. Jag var visserligen ledig även igår men när ledigheten tillbringas i komatillstånd tycker jag inte att det räknas. Men i dag så är jag ledig!! Se bara hur ledig jag är. Kanske hade en före- och efterbild varit mer informativt, men ni kanske fattar ändå.


P.S. Vill bara tillägga att maken har hjälpt till, så ni inte får för er att jag jobbar ihjäl mig på min lediga dag.

onsdag 16 oktober 2013

Status

Jag är glad att hösten är här. Älskar den svala luften, dofterna och mörkret som sveper in mig i ett mjukt lugn.

Barnen trivs bättre och bättre med vardagen. Det är fantastiskt att se hur väl de har anpassat sig. Nu har de även kommit igång med hemspråksundervisningen, vilket känns väldigt viktigt.

Även aktiviteterna är i full gång. Lukas älskar både teatern och dansen, och han följer med frivilligt till rugbyn på onsdagarna. Viktor ska börja med handboll nu när rugbyn går in i lite vila och bara kör inomhusträning från slutet av oktober. Han ska dock hinna med en rugbyresa till London först.

Eira älskar ridningen och travar lätt som om hon aldrig gjort något annat. Och Erik, den stackaren, kommer inte få hålla på med några aktiviteter för vi har fasen inte tid med mer.

Höst, i alla fall, jag gillar den.

torsdag 10 oktober 2013

Något att se fram emot

Inte bara ska maken och jag på taco-kväll på rugbyklubben i morgon (utan barn) utan i maj ska min fina Fliz och jag gå på konsert och se det här:


Att maken frågade "Vem är Justin Timberlake" väljer jag att ignorera i sammanhanget.

fredag 4 oktober 2013

Mästare

I våras var min son i Spanien och vann spanska mästerskapen i rugby. Förra helgen var han i Vänersborg och vann svenska mästerskapen i rugby. Det är förmodligen mycket få förunnat att bli både spansk och svenska mästare på ett och samma år!



Men det bästa är ändå att sonen verkar ha funnit en riktigt god vän i laget, och det är värt mer än allt annat. 

torsdag 3 oktober 2013

Fyller jag år nu igen?!

36!!! Tack och lov att det finns så många bra filter att lägga på bilderna nuförtiden!

 För övrigt har det varit ett år fullt av förändring och ett ganska slitigt år, måste jag erkänna. Men stiltje är inte min grej så jag är nöjd.